Ahjus röstitud tofu

Hej, Lisanna siin!

Wrapid on küll ühed sellised toredad toidud, mida võiksin igapäev iga kell süüa. Näiteks hommikul lisan tortillale maapähklivõid, banaani- ja maasikaviile; lõunaks näiteks see sama retsept siin-salat, tomat, punane sibul, avokaado, maitsepärm, hummuse kaste ja mango-karri tofukuubikud; õhtusöögi wrapi seest leiab kindlasti riisi ja ube ja nii edasi kõike muud head ja paremat. Valik on suur ja ideed ei saa kunagi otsa. You name it! If it’s vegan I eat it!

Okei okei tegelikult päris iga päev ma neid ei söö aga vahel liiga tihti küll 😛

IMG_5728IMG_5731IMG_5742

Nüüd siis retsepti juurde..

Vaja läheb:

250 g tahket tofut (kasutasin tilli-peterselli tofut)
3 spl sojakastet
1 spl oliiviõli
mango-karri maitseainet

Kuumuta ahi 190 kraadini ja pane valmis ahjuplaat küpsetuspaberiga. Lõika tofu kuubikuteks. Sega kausis kokku kõik kastme/marinaadi koostisosad ning lisa kuubikud ja sega korralikult läbi. Aseta marinaadine tofu küpsetuspaberile ning pane ahju ca 12 minutiks. Söö kohe või lase veidi jahtuda!

Mina meisterdasin edasi endale tofukuubikutega wrapid. Väga lihtne-lisa wrapi sisse täpselt seda, mida soovid! Soovitavalt taimset ja palju värsket. Küpsetatud tofu on imeline asendus lihatoodetele 😉

 

IMG_5715IMG_5738IMG_5735IMG_5726IMG_5725

Lisa kommentaar